De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

‘SAS-Zomerschool genomineerd voor ING-campagne’

De zomerschool voor 55+ in ’s-Hertogenbosch is genomineerd voor de ING-campagne 2020 Help Nederland vooruit.
Dat betekent dat we een geldbedrag tussen de € 1000 en € 5000 kunnen winnen om ook de komende zomerschool weer goed in de verf te zetten. We kunnen winnen door veel stemmen te verzamelen. Uw stem is dus belangrijk: alle mensen in Nederland kunnen met hun e-mailadres stemmen in de periode van 22 januari tot en met 12 februari 2020.

Wilt u ons steunen?
Stem via deze link: www.helpnederlandvooruit.nl/doel/sas-zomerschool55. Ook je buren, vrienden en familieleden kunnen stemmen!

Vergeet niet om de e-mail die u daarna krijgt ook te bevestigen! Pas dan telt uw stem. Alvast hartelijk dank en natuurlijk tot ziens tijdens de zomerschool 2020 van 13 tot en met 31 juli. 2020.

‘Nationale Vrijwlligersprijs’

Zomerschool55+ ook genomineerd voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Met als tekst: "Onze organisatie wordt door de gemeente 's-Hertogenbosch voorgedragen voor de landelijke Vrijwilligersprijzen. Op landelijk niveau worden er voor 18 februari 12 organisaties/initiatieven geselecteerd die voor de landelijke prijs in aanmerking komen. Nog even duimen dus....


Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl