De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Zomerschool 2019

LET OP:
De personen die ons gesponsord hebben voor de dagtocht naar de Biesbosch dienen zich gewoon in te schrijven op onze website.
Wij hebben een lijst van deze personen. Deze mensen krijgen voorrang bij inschrijving voor de dagtocht. 

Poster internet 2019

Van 8 tot en met 26 juli 2019 wordt alweer de tiende editie van de zomerschool voor 55+ in ’s-Hertogenbosch gehouden. Er zijn bijna 100 activiteiten op velerlei gebied waar men aan kan deelnemen. Inschrijven kan tot en met 8 juni. Kijk op onze website voor het interessante programma, voor iedereen is er wel iets leuks te doen en te beleven.

Onze voorkeur gaat uit naar inschrijven via de website.

Programmaboekje 2019 Inschrijfformulier 2019 250
Bekijk het programmaboekje Uitsluitend voor personen die geen gebruik
kunnen maken kan van internet

Onze vrijwilligers staan voor de 10e keer te popelen om alle senioren weer 3 mooie weken te bezorgen. Dit jaar staan er diverse nieuwe activiteiten op het programma, zoals zelf handcreme maken, bloemen vilten, mozaïeken, een bloementaart maken, zelfs vliegers maken met je kleinkind is een mogelijkheid. Ook zijn er weer diverse mooie wandeltochten, rondleidingen en lezingen, zelfs digitaal, ook aan de minder mobiele senioren is gedacht. Een goede film in Perron 3 is zeker een aanrader. Eigenlijk teveel om op te noemen. Dus kijk op de site.
Bijzonder dit jaar is het verhaal van Mart Damen, die onlangs in de Azijnfabriek haar 1e gedichtenbundel presenteerde. Naar aanleiding van een schrijfworkshop bij de Zomerschool in 2018 werd zij zodanig geïnspireerd, dat zij een vervolgcursus ging doen met als resultaat een prachtige gedichtenbundel. Dus je ziet dat kennismaken bij de Zomerschool je leven kan veranderen!

anigif19a anigif19b

BiesboschOok dit jaar natuurlijk ons dagje uit met de bus, dankzij vele sponsoren van Voordeouderen.nl kunnen we dit dagje voor slechts € 45,00 aanbieden en iedereen de kans geven mee te gaan. Op woensdag 17 juli gaan we naar de Biesbosch, inclusief lunch, boottocht en diner.
Onze slotmiddag is ook altijd gezellig en druk. Dit jaar mogen we gaan genieten van Mieke Kerkhof die heerlijke anecdotes kan vertellen.
Op deze pagina vind je het volledige programma. Vanaf 8 mei kun je dan inschrijven voor alle activiteiten.
Papieren programmaboekjes liggen bij de bibliotheken, buurtcentra, wijkpleinen en in de Stolp aan de Rijnstraat, dit jaar ons nieuwe thuishonk en bij de Ontmoeting in Rosmalen. Het deelnemersaantal blijft groeien en de belangstelling is groot. Op tijd inschrijven, om teleurstelling te voorkomen, is dan ook aan te raden.

Tijdens de Zomerschool is er trouwens ook een last-minute-balie in de Stolp en natuurlijk de eerste twee weken van de Zomerschool ook op internet. Daar kun je altijd nog kijken waar een plaatsje open is, je inschrijven en dan gewoon nog meedoen!

Noteer vast in uw agenda Zomerschool 2019

Maandag 8 juli t/m vrijdag 26 juli 2019

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl