De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Zomerschool 2019

Alweer de tiende editie van de zomerschool voor 55+ in ’s-Hertogenbosch en omstreken is in aantocht! Opnieuw drie volle weken! In de periode van 8 juli tot en met 26 juli bieden we ruim 90 workshops, presentaties en excursies aan, waarin “kennis maken met” op de voorgrond staat.
Lekker aan de slag in de zomervakantie. Educatie, sport en bewegen, creativiteit en op pad in de omgeving: voor iedereen is er wel wat te halen.
Op vrijdag 26 juli sluiten we af met een spetterende slotmiddag en wegens grote belangstelling vorig jaar is er ook deze keer weer een bus-dagtocht met diner!
Programmaboekjes en inschrijfformulieren zijn vanaf half mei te vinden bij de Ontmoeting in Rosmalen, op de wijkpleinen, de sociaal culturele centra, de bibliotheken e.d.
Maar de informatie is tegen die tijd ook te vinden op deze website onder het kopje Zomerschool. Daar kun je nu alvast een kijkje nemen en nagenieten van de Zomerschool 2018 om alvast in de sfeer te komen!
Dus hou vast rekening met afspraken in de zomer en hou de 3 weken tussen 8 en 26 juli gereserveerd voor wederom een geweldige 10e editie van de Zomerschool 55+Pooster 2019 10jaar

Noteer vast in uw agenda

Maandag 8 juli t/m vrijdag 26 juli 2019

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl