De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

De Zomerschool 2017 draaide volledig op vrijwilligers onder de paraplu van de Stichting Actieve Senioren. Met het kernteam, dat 7 vaste leden en 2 aspirant leden kende, hebben we vanaf januari hard gewerkt om de zomerschool tot stand te brengen en -heel belangrijk dit jaar- de ING-prijs in de wacht te slepen. Samen met de gastvrouwen/gastheren is dit jaar de klus weer geklaard.

Als we kijken naar de tevredenheid van de deelnemers over de gevolgde activiteit, hebben we niets te klagen. Zij konden de activiteit zelf een cijfer geven en dat levert een prachtig “zomerschool­rapport” op. Er was dit jaar geen enkele activiteit die lager dan een 7.0 scoorde en met een gemiddelde van een 8.3 voor de activiteiten kan worden gesproken van een zeer geslaagde programmering!

Hieronder een filmpje van de Zomerschool 2017

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl