De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Zomerschool klaar voor een nieuw geluid

prijs INGOmhangen met de toch langzamerhand wel zeer bekende zomerschoolslingers mochten we in februari een prachtig bedrag incasseren als winnaar van de ING-campagne “Help Nederland vooruit”. We werden winnaar mede dankzij de stemmen van jullie, onze zomerschoolbezoekers. Dat laat wel zien dat de zomerschool leeft en duidelijk in een behoefte voorziet.

Het heeft ons, het kernteam, ook weer vleugels gegeven en al vliegend hebben we voor 2017 ruim 100 activiteiten voor jullie weten vast te leggen voor de komende zomerperiode. Natuurlijk hebben we sterke, hoog gewaardeerde activiteiten behouden, maar we bieden ook veel nieuws aan.

Nog steeds geven de activiteiten een beeld van wat er in de rest van het jaar voor senioren is te doen in onze stad, maar daarnaast verwennen we jullie ook met dagjes uit, heerlijke excursies en een mooie informatiemarkt om die lange zomerweken zinvol en gezellig te vullen.

Dankzij de ING-prijs kunnen we een aantal activiteiten goedkoop aanbieden én konden we een nieuw initiatief ontwikkelen: Geef de zomerschool als vaderdagcadeau aan al die vaders boven de 55!

Tot slot nog even aandacht voor de virtuele stadswandeling op rijm: ook als je niet meer zo lang kunt wandelen of staan, kun je nu gewoon In de Roos op een vrijdagmiddag kijken en luisteren naar het verhaal van onze prachtige stad.

We wensen jullie een mooie zomer en hopen je ergens tussen 17 juli en 4 augustus te mogen ontmoeten bij één van de vele activiteiten. Tot dan.

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl