De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Voor de vijfde keer organiseert het ING Nederland fonds de campagne ‘Help Nederland vooruit’. Hiermee steunt het fonds maar liefst 255 maatschappelijke projecten en stichtingen in Nederland die mensen vooruit helpen. Al deze stichtingen zetten zich met hart en ziel in om de samenleving mooier te maken.

Zomerschool55+ wint dankzij jullie stemmen de ING-campagneprijs #helpnederlandvooruit.
Zaterdagmorgen 21 maart 2020 kregen we de cheque van 5000 euro, omdat we in deze regio de meeste stemmen hebben weten te behalen. Dankzij jullie: bedankt dus allemaal.

Natuurlijk gaan we het bedrag ook aan jullie besteden: als het een beetje meezit en we ons nu aan de sociale onthouding houden, kunnen we hopelijk van de zomer een prachtige en gezellige editie van de zomerschool55+ tegemoet zien. Achter de schermen wordt daar al hard aan gewerkt: we hebben 112 activiteiten gepland, waaronder een dagtocht en een marktdag. Begin mei komt het programmaboekje uit. Tot later dit jaar en heel veel sterkte in deze dagen!

Klik op een foto voor een vergroting

©2020 Charles de Vos/FotovandenBogaard

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl