De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

PosterInternetDe zomerschool voor 55+ opereert vanaf  januari 2015 als onderdeel van de Stichting Actieve Senioren en werkt samen met seniorenvereniging Hevo te Rosmalen en Welzijn Divers . Vanaf het begin van het zomerseizoen biedt zij drie weken lang allerlei activiteiten en workshops aan op het gebied van kunst, cultuur, educatie, creativiteit en beweging. De zomerschool biedt u tevens volop de gelegenheid om andere deelnemers te ontmoeten en met hen op te trekken.

Er verschijnt een speciaal programmaboekje met alle activiteiten van de zomerschool. Dit  kunt u vinden bij de sociaal culturele centra, de wijkpleinen, bibliotheken en natuurlijk op deze site. U dient zich altijd vooraf in te schrijven voor de activiteiten van de zomerschool.

De zesde zomerschool voor 55+ vindt dit jaar plaats van maandag 20 juli tot en met vrijdag 7 augustus.   

13 mei staat het programmaboekje en het inschrijfformulier hier vermeld en liggen de boekjes op boven genoemde plaatsen.

U kunt de zomerschool voor 55+ bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of van 1 mei tot en met 15 augustus via de telefoon: 06 - 11 86 95 94. Ook kunt u ons volgen op facebook: zomerschool 55+.

Hieronder een impressie van de lustrumeditie van de zomerschool voor 55+ - juli 2014

 

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl