De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Van 21 t/m/ 31 januari 2020 was er een expositie van gedichten van de 10 deelnemers die in de Helftheuvel de cursus volgden. De expositie was vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van de BiEB aan de Hinthamerstraat.
Op donderdag 30 januari 2020, van 13:30 tot 14:45 uur, was er een presentatie van nieuw werk en de bundel "Dicher op de koffie". De cursisten van dit jaar lazen voor uit eigen werk. Vervolgens werd de bundel met 40 gedichten en een artikel over de zin van poëzie feestelijk gepresenteerd. De gedichten zijn van cursisten uit Velp, Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Stadsdichter Doeko L. nam het eerste exemplaar van de bundel in ontvangst.


©2020 SAS Den Bosch/FotovandenBogaard

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl