De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Raamgedichten expositie

Vanaf donderdag 28 januari, 2021 tijdens de Week van de Poëzie en in de weken erna, hangen er in de ramen van Huis73 verse gedichten. Ze zijn gemaakt door cursisten van ‘Dichter op de koffie’.
Nu binnen niet kan, exposeert ‘Dichter op de koffie’ buiten.

Poezie 720x540 intOver de gedichten:
Het thema van deze negende Poëzieweek is SAMEN. ‘Poëzie verbindt en voedt ons, inspireert en brengt ons samen.’ - bron website Poëzieweek. Dat thema past precies bij de opzet van ‘Dichter op de koffie’, een vitaliserend poëzieproject voor ouderen.

De deelnemers selecteerden recente gedichten, die iets zeggen over deze tijd. We schreven over samen en alleen, over wat ons bezighoudt en met wie of wat we ons verbonden voelen. In drie weken tijd kunt u 21 gedichten komen lezen.

De expositie-route:
Wandel langs de ramen van het pand Hinthamerstraat nr. 74, loop de hoek om door het steegje ‘In den Boerenmouw’ en langs de achteringang aan de Binnendieze. Sta stil bij elk van de zeven gedichten. Op dinsdag 2 en 9 februari worden de gedichten gewisseld.

We wensen u frisse en fijne leesmomenten. Blijf gezond!

De raamexpositie van ‘Dichter op de koffie’ is tot en met 16 februari permanent te bezichtigen bij Huis73 aan Hinthamerstraat 74 (voorheen de Muzerije) te ’s-Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.schrijftotaal.nl, Gretha Goettsch.

+++++ De SAS wenst u veel gezondheid en geluk voor 2021 +++++ De Zomerschool55+ zal in 2021 worden gehouden van maandag 26 juli tot en met vrijdag 13 augustus +++++ Vrijwilligers maken het verschil! +++++

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl