De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Digitale Zomerschool Activiteiten Dag... nu ook per activiteit te volgen

LOGO DZAD 250De livestream van de Digitale Zomerschool Activiteiten Dag zit er op. Op 1 juli hebben we van 10 uur in de ochtend tot half vijf in de middag 6 activiteiten gefilmd en ook direct uitgezonden. Activiteiten die vanwege alle voorzorgsmaatregelen ivm Covid 19 werden uitgevoerd door een gastdocent met slechts een paar deelnemers ter plaatse.

Mogelijk was je de datum vergeten, misschien wil je nog eens een activiteit terug zien, of ben je nu pas in de gelegenheid om te kijken.

Geen probleem: hieronder kun je de afzonderlijke activiteiten bekijken (en natuurlijk ook vanachter je beeldscherm meedoen).

Zou je de wandeling “Meer over de Moerputten” mee willen beleven, dan moet je wel even weten dat het een 360 graden filmpje is en dat je door je muis te bewegen of je scrollpad je het beeld kunt laten draaien. Gewoon even uitproberen.

Salade 250Recepten voor de lekkernijen van de lunch, vind je hier........

Heel veel plezier met het kijken naar een of meer van onderstaande activiteiten. We hopen in de zomer van 2021 weer gewoon live met jullie op pad te kunnen...

Mocht je verder deze zomer toch nog wat willen doen: “Bij Katrien” is hard bezig om een zomerprogramma in elkaar te zetten met kleine, beperkte activiteiten. Die gaan ze houden van 13 juli tot en met eind augustus en binnenkort vind je op hun site daar meer informatie over. www.bijkatrien.com
Bovendien is de gemeente bezig om in allerlei parken en groenvoorzieningen de Bossche Zomer op te zetten: ook weer kleinschalige activiteiten waar je op gepaste afstand van elkaar aan deel kan nemen.
Daarvan vind je het programma vast wel in de Bossche Omroep en zeker op www.debosschezomer.nl We wensen je een mooie zomer toe binnen alle beperkingen en vooral met een goede gezondheid!

Hieronder kun je kijken naar de filmpjes van deze dag: 
10:20 uur "Tai Chi Tao, Si Er Duan Yin en Wu Xin Qi"

11:30 uur "Koosje leest voor"

12:00 uur "Lekkernijen voor de lunch"

13:30 uur  "Tekenen met pen en inkt"


14:30 uur "Filosoferen over "Wat is waar?"

15:30 uur "Meer over de Moerputten".

Kernteam van de Zomerschool

+++++ De Zomerschool55+ zal in 2021 worden gehouden van maandag 26 juli tot en met vrijdag 13 augustus +++++ Vrijwilligers maken het verschil! +++++

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl