De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Coronahulp vragen & aanbieden

corona DVHN 1Vanwege het coronavirus en de maatregelen om het in te dammen hebben sommige mensen het (extra) moeilijk. Tegelijk zijn er hartverwarmend veel initiatieven om elkaar door deze lastige periode heen te helpen. Galant zet op een rijtje waar je hulp kunt vragen en aanbieden.

Galant kan je helpen (als individu of organisatie), neem dan contact op met een van onderstaande personen of initiatieven. Zo kunnen hulpvragers je beter vinden.

Hulp vragen & aanbieden per wijk:

KOO, het informatie en adviespunt voor inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch, is bereikbaar via (073) 206 88 88 en de website www.kijkopkoo.nl

Klik op een wijk of dorp om te zien hoe je hulp kunt vragen en aanbieden:

In veel buurten/wijken wordt hulp gevraagd en aangeboden via de NextDoor-app. Via de website kun je checken of er een appgroep voor jouw buurt is en lid worden. Ook via de app Whapp kun je aan buurtgenoten hulp aanbieden of vragen.kpagina’s voor ’s-Hertogenbosch en Brabant kun je hulp vragen en aanbieden:

Corona Durf te vragen/helpen Brabant
Crew against Corona Den Bosch
Corona ‘s-Hertogenbosch
Coronahulp ’s-Hertogenbosch
Coronahulpgroep Noord Brabant

Tips & advies:

De GGD heeft een informatiebrief met tips voor mensen die in isolatie of quarantaine zitten.

KOO heeft advies voor ouders over Corona en onderwijs thuis, ook over hoe je met je kind(eren) praat over de situatie.

Verveling tegengaan? Bekijk het overzicht met tips om bezig te blijven.

+++++ De Zomerschool55+ zal in 2021 worden gehouden van maandag 26 juli tot en met vrijdag 13 augustus +++++ Vrijwilligers maken het verschil! +++++

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl