De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Poëziecursus in West: nog enkele plaatsen vrij

Dichter op de koffie header 2018 internetOuderen met zin in taal zijn van harte welkom op de cursus ‘Dichter op de koffie’.
Inschrijven kan tot 22 oktober 2019.

Denkt u bij gedichten alleen aan Sinterklaas? Of aan speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een afscheid? Dan is de cursus een eyeopener, net als voor Rita vorig jaar. Of Marjo die aan de cursus begon uit nieuwsgierigheid; zij ervaarde dat het een uitdaging was om met weinig woorden veel te zeggen.

Bij ‘Dichter op de koffie’ stapt u op een plezierige manier in de wereld van gedichten lezen en schrijven. Schrijfervaring mag, maar is beslist niet nodig om mee te doen.

De wintercursus start op dinsdag-ochtend 29 oktober 2019 in SCC Helfheuvel, Helfheuvelpassage 115, 5224 AC ’s-Hertogenbosch. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Voor informatie en inschrijving kunt u bellen met de docent Gretha Goettsch: 06 – 25 17 74 20.

+++++ Poëziecursus in West: nog enkele plaatsen vrij +++++

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl