De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

ZilvermeeuwOp woensdag 17 juli gaan we een dag met de bus naar de Biesbosch met lunch, boottocht en diner. Normaal kost dit dagje € 65,00, maar met jullie hulp kunnen we dit aan alle ouderen aanbieden voor maar € 45,00. Dankzij “Voor de ouderen” die de gedoneerde bedragen verdubbelt.

Dus kunnen ook mensen met een kleinere portemonnee genieten van een heerlijke dag. Heb je wat meer te besteden, steun ons dan en doneer eenmalig € 10,00 of meer en laat anderen meegenieten van een mooie dag uit. Klik hier of ga naar www.voordeouderen.nl/zomerschool55 en doe mee.

Als je nu € 10,00 doneert en aangeeft dat je met de dagtocht mee wil, dan kun je straks voor € 45,00 mee! De eerste 50 donateurs die deze keuze aangeven, komen namelijk direct op de lijst om mee te gaan! Wil je zelf niet mee, maar wel doneren: je kunt ook aangeven dat je in ruil daarvoor gratis naar het slotfeest wil komen. Gewoon zonder tegenprestatie doneren mag natuurlijk ook!

+++++ Dagje uit met de zomerschool55+: voor iedereen te doen! +++ U HELPT ONS TOCH OOK? +++ Klik hier +++++

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl